SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Iniesta serà baixa demà davant de l’Eibar per lesió

El capità té molèsties al soli esquerre i podria perdre’s dos partits més

CaixaBank, Fundació Bancària La Caixa i FC Barcelona van segellar ahir la renovació del patrocini.

CaixaBank, Fundació Bancària La Caixa i FC Barcelona van segellar ahir la renovació del patrocini.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El capità blaugrana Andrés Iniesta serà baixa demà (20.45, Movistar Partidazo) en el partit de Lliga a Eibar a causa d’una petita lesió al soli esquerre que va patir en el matx de Copa de dijous a Anoeta contra la Reial Societat.

La seua evolució marcarà la disponibilitat en els pròxims compromisos del Barça, però el capità blaugrana podria perdre’s, a banda de l’encontre amb l’Eibar de demà, els partits davant de la Reial Societat de Copa, previst per al dijous 26, i el de Lliga contra el Betis, el diumenge 29.

Paquets d’hospitalitat per a clients, publicitat i emissió de targetes exclusives per als socis

El blaugrana no va sortir a jugar la segona part del partit i va ser substituït al descans per André Gomes, a causa d’unes molèsties confirmades per Luis Enrique després del duel. Unes molèsties que comporten que el centrecampista no estarà disponible per al duel a Ipurua, en el qual els blaugranes busquen continuar sotjant el Madrid. Fins ara, Iniesta ha disputat 17 partits aquesta temporada, amb un gol contra el Celtic a la Lliga de Campions. És la segona lesió que pateix el capità en aquest curs després de la que va tenir el 22 d’octubre al lligament lateral extern del genoll dret i que el va tenir de baixa fins al 2 de desembre.

D’altra banda, el jugador de Fuentealbilla és un dels guardonats en els Premis Nacionals de l’Esport, que s’entregaran dilluns que ve. El blaugrana recollirà el premi Reina Sofía, que premia el joc net en l’esport. A banda del jugador del Barcelona, també seran guardonats el patinador Javier Fernández, l’atleta Ruth Beitia, la tenista Garbiñe Muguruza i la selecció masculina de bàsquet, entre d’altres.

Entre les contraprestacions també es troba la possibilitat de vincular la imatge del club a les oficines de CaixaBank i el patrocini de la Cursa Barça. A més, l’entitat ha ampliat el contracte d’emissió de targetes amb el club i n’ha acordat el llançament de tres de noves, exclusives per als socis.

Gerard Piqué va manifestar ahir que la tecnologia en el futbol “tard o d’hora s’imposarà” i el blaugrana entén que l’aplicació del vídeo per a les jugades importants “acabarà implementant-se”. A més, el blaugrana, quan va ser qüestionat sobre les polèmiques arbitrals, va dir que “no toquem el tema dels àrbitres, perquè està calentet”, durant la presentació de productes de la seua empresa a través d’un Facebook Live. Sobre les opcions a la Lliga, va assegurar que no depèn d’ell, però que el Barça “pot optar a tots els títols”. Respecte a la seua continuïtat, va assegurar que no ha pensat a deixar el club, sinó tot el contrari. “Vull acabar la meua carrera aquí”, va dir. Un seguidor aragonès li va recordar el seu passat saragossista i Piqué va destacar que “va ser un any molt bonic. Amb 19 anys va ser la meua primera experiència i la recordo amb molt afecte. Espero que les coses us vagin bé i que pugeu a Primera per poder tornar a La Romareda”.

D’altra banda, Javier Tebas, president de la Lliga, va manifestar ahir sobre Piqué que “no he d’enviar-li cap tipus de missatge. És un gran professional i intel·ligent. L’únic missatge que li podria enviar és que continuï treballant com ho està fent. Les seues empreses fora del futbol són un exemple per als altres jugadors”, va afegir.

D’altra banda, el comitè va denegar ahir les al·legacions del Barça a la groga de Neymar en el partit de Copa davant la Reial Societat, encara que el club va presentar un recurs davant d’Apel·lació. A més, el comitè d’àrbitres denunciarà Illarramendi després de carregar durament contra l’actuació de González González en el partit.

CaixaBank, Fundació Bancària La Caixa i FC Barcelona van segellar ahir la renovació del patrocini.

CaixaBank, Fundació Bancària La Caixa i FC Barcelona van segellar ahir la renovació del patrocini.

tracking