TENIS OPEN D?AUSTRÀLIA

Muguruza accedeix a vuitens d’Austràlia al superar Sevastova

Federer guanya Berdych i també passa ronda

Muguruza firma autògrafs després de vèncer la letona Sevastova.

Garbiñe Muguruza va protagonitzar un gran partit per vèncer la jugadora letona Anastasija Sevastova (6-4 i 6-2) i accedir a vuitens de l’Open d’Austràlia. Garbiñe va resoldre el duel en 64 minuts en el seu millor partit al Melbourne Park i ara es mesurarà per un lloc a quarts amb la romanesa Sorana Cirstea, 78 del món, que va derrotar la nord-americana Aison Riske (6-2 i 7-6). La hispanoveneçolana va tardar a entrar en joc, erràtica i dubitativa davant del versàtil joc de la rival, capaç de colpejar i tallar la bola. Sevastova va disposar de dos oportunitats per situar-se 0-3, però quan es va calmar el seu tenis es va tornar més sòlid i immediatament va dominar des del fons de la pista, amb cops cada vegada més profunds. Amb la remuntada, Garbiñe es va situar amb un 5-2 i va disposar d’una bola de set, però Sevastova la va neutralitzar amb una gran dreta creuada i la letona va prendre aire per trencar a continuació i atansar-se en el marcador després amb el seu servei. Però amb el 5-4 Muguruza va jugar més ofensiva i amb un bon servei va rematar el primer parcial en 37 minuts. Al segon, Garbiñe va portar el pes del partit controlant amb el seu revés creuat i ficant-se més a la pista. El domini es va fer evident i Sevastova ja no va poder amb ella en els intercanvis fins a entregar el set amb un revés llarg.

Per la seua part, Roger Federer es va imposar a Tomas Berdych en el quadre masculí (6-2, 6-4 i 6-4) i el suís s’enfrontarà a vuitens al japonès Kei

En la següent ronda s’enfrontarà a la romanesa Crstea, que va derrotar la nord-americana Aison Riske

Nishikori

, que va despatxar l’eslovac Lukas Lacko (6-4, 6-4 i 6-4). Aquesta passada matinada, Rafa Nadal tenia previst disputar el seu partit davant l’alemany Alexander Zverev, Bautista s’enfrontava a Ferrer i Carreño, a l’uzbek Denis Istomin.