Griezmann anota el gol de l’empat amb un Athletic que va aconseguir remuntar el primer gol de Koke.

Un golàs d’Antoine Griezmann al minut 80 va deixar en taules un vibrant partit entre l’Athletic de Bilbao i l’Atlètic de Madrid, emocionant per les alternatives al marcador i incert en el resultat fins al xiulet final. Aquest marcador frena una mica les aspiracions dels dos equips, el de Diego Simeone d’assolir, almenys, la tercera plaça, i el d’Ernesto Valverde d’entrar a la zona de la Lliga Europa. L’Athletic va iniciar el partit amb una nova línia de mitges puntes, amb Raúl García per la dreta, Muniain al centre i la sorpresa de Lekue a l’esquerra, però el que va començar fent mal va ser l’Atlètic, amb un 4-4-2 amb Carrasco a la banda esquerra. Per allà va arribar el primer gol, una centrada de Koke des de l’esquerra amb direcció a porteria que va intentar rematar Griezmann però que va entrar sense que ningú toqués la pilota (1-0). Va empatar l’Athletic a la vora del descans amb un gol de Lekue des de la frontal (1-1). I just començar la segona part l’Athletic es va avançar gràcies a un cop de cap de De Marcos després d’una centrada de l’exatlètic Raúl García. Amb el 2-1 Simeone va moure la banqueta i es va quedar ja sense canvis a mitja hora del final omplint el camp de davanters. El van respondre els de Valverde amb aplom i encadenant alguns dels seus minuts més brillants de la temporada, encara que sense traduir-los en més ocasions. Fins que va aparèixer Griezmann amb un gran gol des de fora de l’àrea que va certificar l’empat final (2-2).