SEGRE

TENIS OBERT D?AUSTRÀLIA

Nadal derrota Raonic i buscarà ara la final davant del búlgar

Nadal celebra un punt guanyador ahir davant Raonic.

Nadal celebra un punt guanyador ahir davant Raonic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espanyol Rafael Nadal va derrotar el canadenc Milos Raonic, tercer favorit, per 6-4, 7-6 (7) i 6-4 en dos hores i 44 minuts, per marcar la seua victòria 50 en l’Obert d’Austràlia i assolir per cinquena vegada les semifinals.

El campió del 2009 i finalista el 2012 i el 2014 s’enfrontarà per un lloc a la final al búlgar Grigor Dimitrov, que va derrotar abans el belga David Goffin, per 6-3, 6-2 i 6-4, en dos hores i 13 minuts.

Campió el 2009 i finalista el 2012 i el 2014, l’espanyol esquerrà no trepitjava les semifinals d’un Grand Slam des de Roland Garros el 2014, quan va guanyar l’últim dels seus nou títols a París. Ahir va tallar aquesta mala dinàmica amb un superb desplegament d’agressivitat, venjant-se de la derrota que Raonic li havia infligit fa unes setmanes en els quarts de final de Brisbane. “No sóc gaire arrogant i sempre he tingut dubtes”, va dir Nadal sobre la seua gran tornada. “Fins i tot quan guanyava tenia dubtes, però és bo per sentir-te millor després. Em fa fins i tot disfrutar més dels bons moments com aquest”, va assenyalar.“Grigor (Dimitrov) és un gran jugador. Està jugant molt bé i és un clar candidat a estar al Top 10 ben aviat”, va apuntar sobre el seu pròxim rival.

tracking