SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

L’ICG Lleida, davant el repte de plantar cara al líder Barça

Entrada de 3 euros per a socis d’altres clubs per omplir l’Onze de Setembre

L’ICG Lleida torna a l’Onze de Setembre un mes després.

L’ICG Lleida torna a l’Onze de Setembre un mes després.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Lleida té avui (12.00) un dels compromisos de la temporada, ja que rep a l’Onze de Setembre el líder de l’OK Lliga, un FC Barcelona favorit a endur-se una vegada més el títol i que només ha cedit quatre punts en 16 jornades.

El conjunt blaugrana només ha perdut un partit en la competició de lliga, a la pista del Vic, on els llistats van esgarrapar la setmana passada un valuós empat, però Albert Folguera, tècnic de l’ICG Lleida, va manifestar ahir que “el Barça sempre està un pas al davant de la resta de favorits, així que no podem agafar el partit de Vic com a referència. Hem de fer el nostre partit, estar concentrats en tot moment, no deixar que ells se sentin còmodes i, tot i així, és molt complicat”.

Folguera pot comptar davant el Barça amb tots els efectius, als quals “no fa falta dir-los gaire en aquest tipus de partits. Sabem que són infinitament superiors, però sabem com podem fer-los mal.

El Barça juga molt bé amb les contres i les transicions, i al Palau nosaltres vam estar bé en l’atac estàtic”, va dir el tècnic d’un ICG Lleida que en el partit d’anada va caure per un contundent 7-0.

“Venim de dos partits duríssims, a Reus i Vic, així que ja sabem el que hi ha i que no podem despistar-nos en cap moment per aconseguir els nostres objectius”, va afegir Folguera.Perquè el Barcelona senti una forta pressió de l’Onze de Setembre, el club ha fixat una entrada única a tres euros per als socis d’altres clubs, cosa que pot provocar avui un ple al pavelló. En l’últim encontre com a local, l’ICG Lleida es va desfer del Vilafranca per un clar resultat de 5-2.

tracking