VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ ESTATAL

Victòria clau del CECELL

Dos jugadores del CECELL salten per rematar una pilota en el partit d’ahir davant del Sabadell.

El CECELL Lleida va aconseguir ahir una victòria molt valuosa (3-0) davant un rival directe, el CN Sabadell, que li permet consolidar-se a la cinquena plaça de la classificació. El triomf es va fonamentar en un bon servei i una bona estratègia que va saber trobar els punts febles del rival. A l’inici del partit, les lleidatanes van oferir algun dubte, però ben aviat es va dissipar. Van apujar la intensitat i amb un gran atac pel centre es van emportar el primer parcial (25-22). En el segon set, el CECELL es va posar al davant en el marcador des del començament, encara que el Sabadell va aconseguir recuperar-se i les lleidatanes van haver d’encomanar-se al seu servei per emportar-se la mànega en el tram final (25-22). El tercer set va ser molt similar als dos primers i fins i tot va acabar amb el mateix resultat (25-22). En aquest cas, les lleidatanes van arribar a estar per sota en el marcador en algun moment del parcial, però van acabar imposant el seu joc per sumar una victòria molt important.

manresa

La Nuit Balàfia va aconseguir ahir una important victòria (1-3) a la pista del cuer, l’Ítaca Manresa, triomf que li permet allunyar-se de la zona baixa de la classificació i pujar fins al cinquè lloc. L’equip de Jordi Martínez va sortir molt concentrat a la pista i va jugar amb gran intensitat, encara que amb massa errors no forçats. Això va fer que s’arribés a l’equador del primer parcial amb igualtat, fins que una sèrie de bons serveis de Banda va donar avantatge als lleidatans fins al 19-25.

En el segon set, el Manresa va començar amb un 8-1 i no va donar opció al Balàfia, que tenia molts problemes en la recepció (25-20). En el tercer i el quart parcial, els lleidatans van tornar a demostrar la seua superioritat, gràcies sobretot al joc per les puntes de Tremosa i Maturana. A la tercera mànega, el Manresa tan sols va pressionar en el tram final (23-25), mentre que a la quarta el Balàfia es va imposar amb placidesa (19-25).