SEGRE

DEPORTES

Victòria de Kilian Jornet a la Copa del Món

A la segona prova puntuable d’esquí de muntanya disputada a França || Va guanyar per la desqualificació de l’italià Damiano Lenzi

Kilian Jornet, ahir durant la prova de la Copa del Món a França.

Kilian Jornet, ahir durant la prova de la Copa del Món a França.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kilian Jornet es va imposar en la segona prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya, en categoria individual, que es va disputar ahir a la localitat de Cambra d’Ase, situada al Pirineu francès.

En una disputada cursa, l’atleta lleidatà va creuar la meta segon, a tres segons de Damiano Lenzi, però una penalització a l’italià per part dels jutges li va permetre pujar a dalt de tot del podi.

El risc d’allau a causa de les fortes nevades que es van registrar a la zona al llarg de les últimes setmanes va obligar els organitzadors a canviar el recorregut original.

Malgrat tot, Jornet, que a la cita inaugural de la competició disputada el cap de setmana passat a Andorra va acabar en sisena posició, va recuperar les bones sensacions.

“Ha estat una batalla fins al final. En l’última baixada del recorregut he sortit jo uns metres al davant però Damiano m’ha seguit bé i m’ha guanyat per uns segons. No obstant, estic molt content de tornar a tenir bones sensacions, d’haver tornat a estar lluitant al davant”, va analitzar Kilian Jornet quan va finalitzar aquesta prova.

En categoria femenina, Laetitia Roux, vencedora a Andorra, va tornar a ser la més ràpida. La francesa va guanyar amb un temps 1h.37:02. La millor esquiadora espanyola va ser Claudia Galicia, que es va quedar a prop del podi i va ocupar la cinquena posició.

tracking