SEGRE

FUTBOL

Albisua: “L'afició és una passada”

Albisua admet que ha vingut al Lleida, sobretot, per l’ambient impressionant que hi va trobar al jugar amb el Barakaldo || Veu potencial per ser més amunt

Haritz Albisua, ahir durant la seua presentació.

Haritz Albisua, ahir durant la seua presentació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista basc Haritz Albisua (Soraluze, Guipúscoa, 10-1-1992), que va ser presentat ahir com a nou jugador del Lleida encara que ja va debutar dissabte passat davant del Prat (2-0), va dir que considera que ha “decidit bé” al decantar-se per l’equip lleidatà després de no disposar de minuts en el Llorca i va elogiar l’estadi i, sobretot, l’afició blava, a la qual va haver de patir en el play-off de la passada temporada amb el Barakaldo, assegurant que “és una passada”.

“M’agradaria que apretés com en aquell play-off. Era una passada jugar aquí, perquè costava molt als visitants puntuar. Fins i tot perdent, l’ambient que es va crear va ser impressionant i a tot jugador li agrada. A veure si tornem a veure això aquesta temporada”, va assenyalar l’espigat futbolista, d’1,87 m i 82 kg de pes. Per això, no ho va dubtar quan va haver de canviar d’aires en aquest mercat hivernal. “Quan em van dir en el Llorca que m’havien de donar la baixa, de totes les ofertes que tenia i després de valorar moltes coses, la del Lleida era de les millors. Molo, Urko i Manu em van dir que aquí estaré a gust i que l’afició és exigent, però que això és bo perquè l’equip vagi cap amunt”, va apuntar. Albisua, que està cedit, va admetre que “m’ha sorprès la qualitat que hi ha a la plantilla, gent amb gana de futbol i ganes de créixer. Sé que al principi es va començar malament, però penso que per potencial el Lleida hauria de ser més amunt”.

Elegit la temporada passada el millor migcampista del grup II, en el qual jugava el Barakaldo, Albisua es va definir com un “pivot de contenció, que dóna equilibri a l’equip i que mai perd el lloc, que va bé per dalt i que em limito a esforçar-me i a treballar per l’equip. Els jugadors bascos som dels que s’entreguen, tenen grapa i lluiten, i això l’afició ho agraeix”. Sobre els seus companys que han arribat del Llorca, va dir: “Mikel aportarà solidesa darrere i Javi López donarà un molt bon rendiment a pilota aturada.”

Indiano s’acomiada del club carregant contra la directiva El centrecampista Carlos Indiano, que ha recalat en el Badalona després de rescindir dimecres el seu contracte amb el Lleida, es va acomiadar ahir a través de la xarxa social Instagram donant les gràcies a afició, companys i cos tècnic, però carregant contra la directiva (sense anomenar-la) perquè, segons ell, “totes les altres coses entorpeixen i devaluen el nom d’un club i una ciutat amb molt a oferir”. Indiano escriu: “Adéu, Lleida, adéu! Me’n vaig amb el cap molt alt, sabent que mentre m’han deixat he fet un bon treball. Cert és que tot hauria pogut anar millor, però per moltes adversitats no ha sortit com tots esperàvem”.

tracking