SEGRE

CROS COPA D?EUROPA DE CLUBS

Opcions de podi per a Ayad i Merzougui a la Copa d’Europa

Merzougui, l’entrenador Antonio Cánovas i Lamdassem.

Merzougui, l’entrenador Antonio Cánovas i Lamdassem.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els atletes lleidatans d’origen marroquí Ayad Lamdassem i Abdelaziz Merzougui competiran demà diumenge a Albufeira (Portugal) a la Copa d’Europa de camp a través per clubs, que arriba a la 54a edició, enrolats en les files del Bikila de Madrid, que opta al podi.

El conjunt espanyol pot presumir de palmarès, amb quatre títols en el seu historial (2010, 2012, 2013 i 2014), dos tercers llocs (2009 i 2011) i la cinquena plaça del 2015 en la seua última presència a la competició.

El Bikila presenta un equip potent, però acudeix a Portugal amb les sensibles baixes de Javier García del Barrio, absent per lesió, i Antonio Núñez, que demà diumenge corre el campionat d’Espanya de mitja marató a Granollers. El potent sextet el formen Ayad Lamdassem, Alemayehu Bezabeh, Abdelaziz Merzougui, Daniel Mateo, Iván Galán i Javier López.

Per a Merzougui, això suposarà el seu debut en aquesta competició amb l’equip madrileny. Per la seua part, el més experimentat Ayad Lamdassem va ser primer, en aquesta competició, en les edicions dels anys 2008 i 2011, i va finalitzar en segona posició en les dels anys 2010, 2013 i 2014. Tres equips espanyols més hi competiran. En la categoria absoluta de dones, el Bilbao Atletisme, i en júniors, el Playas de Castellón (homes) i l’Alcorcón (dones).

tracking