VÒLEI PRIMERA DIVISIÓ

El Balàfia cau lluitant

El Son Ferrer va treure profit del servei i del bloqueig per les puntes || El Balàfia planta cara al segon classificat, encara que s’ensorra a l’últim parcial

El Balàfia intenta bloquejar un atac del Son Ferrer.

El Balàfia va acabar perdent 1-3 davant del Son Ferrer, segon classificat amb només una derrota en el que va de temporada. El partit va començar molt igualat, malgrat l’aparent superioritat del Son Ferrer. Es notava que el Balàfia tenia ganes de guanyar a casa. Quan semblava que els locals podien remuntar el primer set (23-23), un error arbitral va permetre al Son Ferrer emportar-se el primer parcial (23-25).

L’última jugada del primer set va pesar en els jugadors del Balàfia durant el segon parcial, en el qual els locals van anar darrere en el marcador però en cap moment van abaixar la intensitat (21-25). La sort va canviar en el tercer set. El Balàfia es va imposar des de l’inici i va arribar a tenir el màxim avantatge en el partit de 9-2. Al Son Ferrer se li va fer impossible remuntar i els locals es van emportar el set per 25-16.

Va ser en l’últim parcial quan el Balàfia es va ensorrar, gràcies en part al magnífic servei del Son Ferrer. Els locals van veure com el Son Ferrer bloquejava totes les seues jugades per les puntes i van acabar caient per 17-25.

Una derrota dolorosa, per la mala sort en el primer set i la gran intensitat local durant tot el partit. El Balàfia segueix sisè després d’aquesta jornada.

bordils

El Cecell va derrotar per 1-3 el Bordils gràcies a un gran treball defensiu. El partit va començar bastant malament per a les lleidatanes, que no es trobaven còmodes en el servei. A mesura que avançava el primer set, van anar trobant el lloc en el partit però no va ser suficient i van perdre el parcial per 25-19. En el segon set, van recuperar la millor versió, el Bordils tenia problemes per rebre i ho van aprofitar (20-25). En els dos últims parcials, el Cecell va ser molt superior (19-25 i 22-25), sobretot amb els punts directes de servei. Victòria merescuda per al Cecell, amb un gran desgast en defensa.