futbol

El Torrefarrera guanya amb deu un bon Bellpuig

El Torrefarrera va superar el Bellpuig malgrat jugar l’última mitja hora en inferioritat per una expulsió.

El Torrefarrera es va imposar (3-1) a un Bellpuig lluitador que va fer un bon partit. La primera meitat va ser bastant disputada i els dos equips es van alternar el control del joc. Es van avançar els visitants amb el gol d’Huguet en el minut 9. El Torrefarera va reaccionar i va aconseguir empatar (1-1) gràcies a Arraes en el minut 21. Després del descans, l’expulsió de Galceran va obligar el tècnic local a reestructurar l’equip i el Torrefarrera va millorar el seu joc. Fruit d’aquesta millora van arribar els gols de Gutiérrez i Lozano, que van decidir l’encontre. El Bellpuig no va perdre mai la cara del partit i va tenir les seues ocasions, però sense efectivitat.