SEGRE

DEPORTES

La UE Balàfia estrena patrocinador i torneig

La firma automobilística Nacar esponsoritzarà 15 dels seus 23 equips, des d’alevins fins a babies || Organitza un torneig benjamí el dia 25

El nou patrocini i el torneig van ser presentats ahir a les instal·lacions de la UE Balàfia.

El nou patrocini i el torneig van ser presentats ahir a les instal·lacions de la UE Balàfia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Balàfia va presentar ahir el seu nou patrocinador, la firma d’automòbils Nacar, i un nou torneig, de categoria benjamina, que tindrà lloc el dia 25 d’aquest mes i que, si les previsions d’obres es compleixen, estrenarà el camp de futbol 7 en el qual s’està col·locant gespa artificial.

El nou esponsor patrocinarà 15 dels 23 equips que té el club, des de la categoria baby dels més petits fins a l’alevina. Són un equip baby, tres de prebenjamins, sis de benjamins i cinc d’alevins. A banda de tenir presència en grades i instal·lacions, la marca apareixerà a les samarretes d’aquests equips que tindran un nou disseny.

El club va aprofitar també per presentar un nou torneig, de categoria benjamina, la primera edició del qual tindrà lloc el dia 25, amb la participació de setze equips de Lleida i província. El torneig portarà el nom de Nacar Cup i la intenció és que serveixi per estrenar el nou camp de futbol 7 en el qual es col·loca gespa artificial. Sobre el desnivell “perillós” que quedava al costat del perímetre del camp, del qual es va queixar el club, la tinenta d’alcalde Montse Parra va dir que l’obra es finalitzarà amb totes les garanties. Una cosa similar ocorre amb el del Pardinyes i, com que en els dos casos es van adjudicar per uns 20.000 euros per sota del pressupost inicial, hi ha marge per abordar aquestes millores, com va indicar ahir el grup PDeCAT i Unió.

tracking