VÒLEI PRIMERA NACIONAL

El CECELL cau lluitant

Les lleidatanes van fer un bon partit contra el segon equip de la categoria || Els parcials van estar molt ajustats i es van decidir en els últims punts

Dos jugadores del CECELL intenten tornar la pilota.

El CECELL va donar la cara encara que no va poder amb el Vall d’Hebron i va acabar perdent per 1-3. Les lleidatanes sabien que s’enfrontaven a un rival superior, actualment és segon de la categoria, i que les seues opcions de guanyar passaven per defensar amb tot. El partit va ser trepidant, amb parcials molt igualats i que no es van decidir fins als últims punts de cada set. El conjunt col·legial va cedir a la primera mànega per 24-26. Les lleidatanes van jugar bé durant tot el parcial, però el Vall d’Hebron va prendre la davantera en el moment decisiu. Tanmateix, el segon set va ser per al CECELL (27-25), de nou un parcial amb molta intensitat que va passar factura a les lleidatanes. No van poder aguantar el ritme en el tercer parcial (15-25) i el Vall d’Hebron va mostrar per què és un ferm candidat al títol de la categoria. En el quart i últim set, el quadre golegial va posar de nou el barceloní contra les cordes gràcies a la seua defensa titànica i a un gran treball en equip. Tanmateix, l’experiència va pesar més i el CECELL va acabar cedint als atacs potentíssims del Vall d’Hebron (23-25), perdent el partit amb el cap ben alt. D’altra banda, el Balàfia va perdre davant del Sant Martí per 3-1. Derrota dolorosa davant d’un rival aparentment inferior, en un partit que va començar malament per als lleidatans al perdre els dos primers sets.