L’osasunista Tano crida després de patir una fractura de tíbia i peroné als 13 minuts de joc.

El Reial Madrid va saldar ahir la visita a Pamplona amb una victòria (1-3) davant del cuer Osasuna gràcies a la seua reacció a la segona meitat, després que en el primer temps els blancs oferissin una més que pobra imatge. Zidane va sorprendre amb una defensa de cinc i el Madrid no va aconseguir imposar-se al conjunt local a la primera part ni en el joc ni en el marcador, malgrat avançar-se amb un gol de Cristiano. L’Osasuna, que va perdre als 13 minuts Tano per una fractura de tíbia i peroné, fins i tot va tenir més presència a l’àrea rival, amb un parell d’accions perilloses de Jaime i Fausto, però els blancs van marcar a l’aprofitar les deficiències defensives dels rojos. Cristiano Ronaldo, després d’una passada de Benzema, va batre Sirigu malgrat trobar-se en posició escorada (0-1). Els navarresos no es van ensorrar i van destapar mancances en la defensa del Madrid amb una passada llarga de Fuentes entre Varane i Sergio Ramos perquè Sergio León anotés l’1-1. Zidane va canviar a defensa de quatre després de la lesió de Danilo i curiosament poc després va arribar el segon gol blanc. Isco, després d’un desajust defensiu local i un rebuig a Vujadinovic, va aconseguir marcar amb un tir ras des de dins de l’àrea (1-2). Davant d’un Osasuna sense capacitat de reacció, el Madrid es va haver d’acontentar a guanyar per la mínima fins al temps afegit, quan Lucas Vázquez va anotar l’1-3 definitiu.