SEGRE

Nova agressió a Lleida a un àrbitre, aquesta vegada de l'entrenador del Verdú

El tècnic local va ser expulsat però no va parar d’insultar-lo i al final del partit contra el Bellcairenc, que va remuntar un 2-1 en l’afegit, el va colpejar al vestidor

El camp de futbol de Verdú

Nova agressió a Lleida a un àrbitre, aquesta vegada de l'entrenador del VerdúX. Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legiat A.E.A.H, que dirigia aquest diumenge el partit Verdú- Bellcairenc del grup 14 de Tercera Catalana, va ser agredit després de finalitzar el partit i quan ja estava al vestidor, per l’entrenador del Verdú, en un nou episodi de violència en el futbol lleidatà just la setmana en què el subcomitè de competició va imposar la sanció més gran de la història d’aquest esport en terres lleidatanes, dos anys, a un juvenil del Cervera.

El partit va acabar amb victòria visitant per 2-3, després que l’àrbitre allargués vuit minuts el temps reglamentari quan el marcador afavoria els locals per 2-1.

El col·legiat, que va presentar denúncia davant dels Mossos amb el corresponent comunicat mèdic per lesions al coll, havia expulsat durant el partit el tècnic local, que, segons testimonis, no va parar d’increpar-lo i insultar-lo des d’aquell moment. Per l’esmentat motiu, el col·legiat va decidir interrompre uns minuts l’encontre activant així el protocol d’antiviolència de la campanya de la Federació Catalana de Futbol Zero insults a la grada, a fi d’eradicar la violència verbal a les grades dels terrenys de joc i dels pavellons (en el cas del futbol sala) de tot Catalunya.

A l’acabar el partit, l’àrbitre es va dirigir als vestidors i va ser llavors quan l’entrenador local també va entrar. Allà hauria colpejat a la cara, sense arribar a ser un cop de puny, i agafat del coll el col·legiat, que pateix una contractura.

El dany físic, en aquest cas, no seria, a diferència del que li va passar a l’àrbitre a qui li va clavar un cop de puny el juvenil del Cervera i li va causar una fractura nasal, tan lesiu. Tanmateix, el col·legiat va presentar denúncia davant dels Mossos amb el corresponent comunicat mèdic.

El col·legiat va pujar ahir l’acta al web de la Federació Catalana de Futbol, però falta que redacti l’escrit annex en el qual descriurà tots els detalls de l’incident. A la delegació territorial de la Catalana hi ha una gran preocupació per aquesta nova agressió, malgrat les contínues campanyes antiviolència que impulsa l’ens federatiu, algunes comptant fins i tot amb la col·laboració estreta de la Generalitat. Caldrà esperar a dimecres per conèixer la decisió del subcomitè sobre aquest nou cas d’agressió, encara que el protocol que se sol seguir és primer obrir expedient.

tracking