Remuntada vital de l’Atlètic en dos minuts

Carrasco i Griezmann tomben el Celta amb dos gols al límit

Cabral va anotar la primera diana del partit per al Celta.

Una remuntada increïble en dos minuts, entre el 86 i el 87, van donar a l’Atlètic una victòria fulminant contra el Celta, guanyador en aquell moment de l’encontre i doblegat després pels gols de Carrasco i Griezmann i la reacció del conjunt blanc-i-vermell. Una successió de fets que van desencadenar el 3-2, un resultat impensable uns instants abans, quan Guidetti havia donat avantatge a l’equip celeste al minut 77, i l’esclat del Calderón i de l’Atlètic, vencedor contra el Celta i contra si mateix, perquè abans va regalar el 0-1 i va fallar el seu enèsim penal del curs. El problema del conjunt blanc-i-vermell des dels 11 metres és alarmant. En una setmana, amb tres partits, ha desaprofitat una pena màxima en cada un. En l’anterior jornada, davant del Leganés, va ser Griezmann; dimarts, a Barcelona, Gameiro i ahir Torres. L’equip ha fallat vuit dels seus últims onze penals.

Va tenir el partit perdut l’Atlètic, quan Guidetti va culminar un contraatac per a l’1-2, però el va guanyar després, amb una reacció fulminant, en dos minuts, des del 2-2 de volea preciosa de Carrasco al 3-2 de Griezmann.