SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS PLANTER

L’ICG Lleida capta una vintena de nous jugadors per a la base

La setmana passada va acostar l’hoquei a Lestonnac

Marc Soler i tres jugadors del club posen amb alumnes de preescolar de Lestonnac.

Marc Soler i tres jugadors del club posen amb alumnes de preescolar de Lestonnac.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya “Prova-ho”, que l’ICG Lleida Llista ha llançat per promoure l’hoquei sobre patins entre les escoles i captar nous jugadors per al planter, ha superat amb escreix les previsions inicials. Després d’una primera experiència a l’Escola Alba, una vintena d’escolars, la meitat dels que van accedir a participar en les sessions dominicals ofertes pel club durant el mes de gener passat, han demanat la seua incorporació a l’escola del club, dels quals set són nenes. “Són molts”, reconeix el tècnic llistat i principal impulsor de la idea, Marc Soler, que apunta: “No ens havíem marcat cap xifra, però realment és molt més del que podíem esperar quan vam començar la campanya. Ha estat una promoció ambiciosa, i el fet que la meitat dels nens i nenes que l’han provat s’hagin apuntat a l’escola del club és fenomenal”, va indicar Soler, que va destacar que “tot això ha estat possible perquè hem pogut comptar amb la pista exterior, ja que, si no, no hauríem pogut créixer. En prop de tres anys, hem crescut en uns cinc equips i l’any que ve encara creixerem més”, va avançar.

Però l’ambició del club no s’atura aquí, ja que la setmana passada van visitar els alumnes de P3, P4 i P5 del col·legi Lestonnac, amb el qual recentment van firmar un conveni de col·laboració.

Maristes, Riu Segre i Països Catalans ja han mostrat interès a participar en la campanya “Prova-ho”

“Vam ser-hi durant tres dies explicant als nens com funciona i amb què es juga a l’hoquei, i ara veurem quants es decideixen a provar-lo”, va assenyalar Soler.

La campanya “Prova-ho” es reprendrà de cara al curs que ve i diverses escoles, com per exemple Maristes, Riu Segre i Països Catalans, ja han mostrat interès a acollir-la.

tracking