SEGRE

ATLETISME COMPETICIONS

Els lleidatans Arnau Erta i Aleix Porras, a l’Estatal de Salamanca

Arnau Erta.

Arnau Erta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lleidatans Arnau Erta i Aleix Porras, tots dos del FC Barcelona, competiran aquest cap de setmana als Campionats d’Espanya absoluts d’atletisme en pista coberta que es disputaran a Salamanca. A més, al costat d’ells, també hi seran per mèrits propis després d’aconseguir les mínimes en 60 metres tanques la gironina Àfrica Radsma (Lleida UA) i la manresana Paula Raúl, que s’entrena habitualment amb el grup del tècnic lleidatà Salvador Porras.

La gran esperança lleidatana d’estar en les primeres posicions en aquest Estatal absolut la constitueix Arnau Erta. Després del seu periple nord-americà, que va acabar la passada temporada i superada la lesió que va patir al desembre, l’hereu de Jackson Quiñónez intentarà estar amb els millors a la final dels 60 metres tanques.

No ho tindrà fàcil, ja que entre d’altres hi haurà el cubà nacionalitzat i plata olímpica a Rio de Janeiro, Orlando Ortega, que és a més el plusmarquista estatal.

Per la seua part, el joveníssim Aleix Porras, plusmarquista europeu juvenil, competirà als 400 metres amb l’objectiu de ficar-se a la final, que per a ell ja seria un èxit. De passada, buscarà atansar-se al rècord d’Espanya júnior que està fixat en una marca de 47”67.

Arnau Erta.

Arnau Erta.

tracking