SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Hem d’anar tots a una”

Piqué diu que van “a mort” amb Luis Enrique amb qui “vam guanyar el triplet quan veníem de la merda més absoluta” || Entén el descontentament de l’afició però no la forma com ho expressa

Piqué, Puyol i Albert Costa, entre altres, ahir durant l’acte d’inauguració d’unes pistes de pàdel.

Piqué, Puyol i Albert Costa, entre altres, ahir durant l’acte d’inauguració d’unes pistes de pàdel.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va trencar ahir el silenci després d’un mes i mig de les seues últimes paraules i va fer una defensa encesa de Luis Enrique durant la inauguració d’un nou centre de pàdel a Rubí, en què va estar acompanyat de cares conegudes com els lleidatans Carles Puyol i Albert Costa o el número u d’aquest esport, Fernando Belasteguín. “M’agradaria recordar que quan va arribar Luis Enrique, veníem de la merda més absoluta i amb ell vam guanyar el triplet. No entenc els xiulets cap a tothom. Parlo d’equip. I anem a mort amb l’entrenador, amb els jugadors i volem sortir d’aquest petit sotrac en el joc”.

Tanmateix, va reconèixer que “no” estan en el seu “millor moment”. “Juguem un futbol que és millorable. El missatge a l’afició és que estem vius en les tres competicions. A la Lliga tenim opcions. A la Champions li diria a l’afició que vinguessin al camp, perquè si es perden la remuntada llavors sí que estarien fotuts a casa. A la Copa del Rei estem a la final i esperem guanyar-la. Molt ànim a l’afició però, quan vingui al Camp Nou, que ens ajudi, que ho necessitem”, va subratllar.

“Animo l’afició a venir perquè si es perden la remuntada llavors sí que estaran fotuts a casa”

“Mai m’he sentit sol. Sempre m’he sentit molt estimat per afició, directiva i companys”

El central blaugrana va confessar que entén que l’aficionat “no estigui contenta amb el que veu”, però no està d’acord “amb com ho expressa. Amb aquest entrenador hem guanyat molt. Parlem de dos temporades d’èxit rotund. Si de vegades diem que som més que un club i que som un club diferent de la resta, intentem ser-ho també per part de l’afició i per la nostra part i anar tots a una”, va manifestar el jugador blaugrana.

Sobre el sistema de joc, va dir que ara juguen un futbol “menys combinatiu”, perquè abans hi havia jugadors al centre del camp “que no perdien tantes pilotes. Nosaltres, els jugadors, som els primers interessats a tenir la pilota el màxim de temps possible”, va expressar.

“Hem d’evolucionar. Si juguem a futbol igual que fa cinc anys, els equips t’agafen la matrícula. Hi ha dies que trobem la fórmula per evolucionar i d’altres no. Nosaltres som els primers interessats a mantenir la pilota però hi ha vegades que costa més”, va confessar.

A més, Piqué va explicar que, malgrat que el seu futbol és “espectacular”, quan les coses no van bé, són “fràgils en defensa. Durant la tornada davant del PSG hem de jugar un dels nostres millors partits de la historia”. Va reconèixer sentir-se “molt estimat. Mai no m’he sentit sol. Sempre m’he sentit molt estimat per l’afició, per la directiva i pels meus companys”.

madrid

Els problemes de Neymar i els del Barça amb la justícia continuen oberts. La secció quarta de la Sala Penal de l’Audiència Nacional va desestimar els recursos interposats pel Barça, el Santos, N&N (la societat familiar creada pels pares del jugador) i la mare, Nadine Gonçalves, en la causa per estafa i corrupció en el fitxatge de Neymar.

Així doncs, l’Audiència Nacional va confirmar el processament com a persona jurídica del club blaugrana després que el jutge De la Mata ordenés l’obertura de judici oral per la demanda presentada per DIS. El grup d’inversió tenia el 40% dels drets federatius del jugador quan va ser traspassat al Barça procedent del Santos el 2011 per 17 milions d’euros, mentre els altres 40 van ser pagats als pares del jugador en concepte de salari. És aquesta part proporcional la que reclama DIS.

La sentència de l’Audiència Nacional és ferma i ja no permet marge per interposar nous recursos, per la qual cosa el club blaugrana no podrà evitar asseure’s al banc dels acusats. Queden per resoldre els recursos presentats per Josep Maria Bartomeu i el jugador brasiler, que es resoldran en els propers dies. Una vegada es coneguin les seues respectives resolucions, el jutge fixarà una data per al judici aquest any.

El Barça va demanar l’arxiu de les actuacions que l’afectaven per considerar que arran de les investigacions “no es demostra l’existència d’un fet delictiu” propi del club, al·legació que la Sala no acull.

De la Mata va dictar al novembre l’ordre de processament o de transformació en procediment abreujat d’aquestes diligències que es van obrir. El jutge va adoptar aquesta decisió després que la Sala Penal li ordenés reobrir la causa el mes de setembre i continuar, així, les diligències.

tracking