SEGRE

ATLETISME COMPETICIONS

El 39è Cros Culleré espera el 5 de març uns 800 corredors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La trenta-novena edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que tindrà lloc el proper 5 de març al Circuit de la Serra, espera arribar als 800 atletes participants, segons va explicar ahir durant la presentació de la carrera l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. L’entitat organitzadora és l’Associació Atlètica Xafatolls.

Una de les novetats és la recuperació dels premis Cros Culleré a la participació, que van deixar d’atorgar-se el 2011 després de cinc anys. L’objectiu de recuperar aquests premis és fomentar la participació en edats escolars tant a nivell de col·legis com de clubs.

Així, s’han previst dos categories. El premi Cros Culleré a la participació amb premis de 300, 200 i 100 euros en material escolar i el de la millor entitat, per resultats, per un valor de 100 euros en material esportiu i un trofeu.

Hi haurà tres circuits, i el de la carrera oberta serà de 1.740 metres. Les inscripcions són gratuïtes a través del web www.amollerussa.com/croscullere abans del dia 2 de març.

tracking