Remuntada polèmica

El Madrid va estar contra les cordes i va salvar el liderat amb una victòria agònica a Vila-real i un penal molt protestat || L’equip local es va avançar 2-0

Cristiano celebra el gol que va marcar al transformar un penal molt protestat.

El Reial Madrid va evitar el KO a l’estadi de la Ceràmica, on va arribar a estar perdent davant del Vila-real per 2-0, però no es va rendir, va recórrer a la seua clàssica fe i a la seua versió més creativa amb Isco Alarcón. Però també va comptar amb la no menys clàssica ajuda arbitral per remuntar i acabar guanyant 2-3.

El triomf li permet mantenir-se al capdavant de la classificació, amb un punt més que el Barcelona, però també amb un partit de menys. En cas de derrota, el Barcelona, que va guanyar 1-2 al Calderón, hauria estat líder.

El conjunt de Zinedine Zidane va estar a mercè del Vila-real, molt superior durant bona part del matx, i va tenir el compromís pràcticament perdut amb els gols a l’inici del segon temps de Manu Trigueros (1-0, 50’) i del francocongolès Cedric Bakambu (2-0, 56’). Bale va tornar a ficar el Madrid dins el partit amb el 2-1 aconseguit al minut 64 i la polèmica va aparèixer amb un penal amb què el col·legiat va premiar el Madrid, davant la desesperació del Vila-real. Va ser una jugada en què la pilota pica a la mà de Bruno, el mateix jugador que en una acció similar davant del Barcelona l’àrbitre no va considerar penal però ahir, davant del Madrid, sí. Cristiano no va desaprofitar el regal per marcar el 2-2 al minut 74. L’àrbitre ja no va deixar de ser protagonista, ja que a la recta final del partit no va voler veure un cop de colze que Marcelo va clavar a un jugador local, dins de l’àrea. Amb el punt no en tenia prou el Madrid per mantenir-se a la primera posició i va ser Morata qui va culminar la remuntada al minut 83, amb el 2-3 que manté l’equip al capdavant de la Lliga.