SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

Alonso inicia la pretemporada amb una avaria al seu McLaren

Hamilton, el més ràpid a Montmeló

Fernando Alonso, ahir davant del box del seu equip al circuit de Montmeló.

Fernando Alonso, ahir davant del box del seu equip al circuit de Montmeló.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alonso va començar ahir la pretemporada a Montmeló amb problemes per culpa d’una fuga d’oli al motor Honda del seu nou MCL32, amb el qual només va poder fer una volta al matí, si bé a la tarda, solucionada l’avaria, va completar 29 voltes, per acabar en la penúltima posició.

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) va ser el pilot més ràpid en la primera jornada de les vuit d’entrenaments oficials de pretemporada previstes al Circuit de Barcelona-Catalunya, marcant un 1:21.765 que prolonga el domini de les fletxes platejades, mentre que Sebastian Vettel (Ferrari) va ser l’únic capaç de seguir Hamilton.

A pesar que en la primera part de la jornada l’alemany va ser el pilot més ràpid, amb un un temps d’1:22.791 en seixanta-dos voltes, superant el nouvingut a Mercedes Valtteri Bottas en 378 mil·lèsimes, l’aparició a la tarda de Lewis Hamilton va fer canviar el panorama i tot va tornar a com va ser el 2016, canviant el crom del vigent campió ja retirat Nico Rosberg pel del britànic. Mercedes al final va aconseguir totalitzar fins a 125 voltes.

tracking