AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

El malson de McLaren continua a Montmeló

Va haver de canviar la unitat de potència

El pilot belga de McLaren, Stoffel Vandoorne, durant la segona jornada d’entrenaments.

Els pitjors temors per a McLaren es van confirmar. Si abans-d’ahir van tenir problemes de fuga d’oli al motor i Fernando Alonso no va poder fer més de 29 voltes, aquesta vegada a Stoffel Vandoorne el motor li va fallar a causa de pèrdues de potència que van obligar a canviar la unitat de potència, just quan sumava 29 voltes. Al final, després dels canvis, se’n va anar fins a les 40 voltes, però amb el penúltim pitjor crono d’una sessió dominada pel finlandès Kimi Raikkonen. El finès va aconseguir el millor crono en la segona jornada d’entrenaments oficials de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya i va portar, amb 1:20.960, el seu Ferrari al capdamunt de la taula de temps, davant de Lewis Hamilton (Mercedes), que també va volar. També va millorar Red Bull, aquesta vegada en mans del prometedor Max Verstappen. El jove pilot holandès vol que aquest Campionat del Món sigui el de la seua confirmació i, malgrat quedar lluny de Ferrari i Mercedes, va ser el tercer millor pilot de la jornada, amb 1:22.200, a 1,240 segons del finlandès, amb 89 voltes en el seu compte.