SEGRE

AUTOMOBILISME

Isidre Esteve: “Milloraré al Dakar 2018”

Isidre Esteve, que va tornar aquest any al raid gràcies a un coixí intel·ligent al cotxe, busca ser més competitiu || “Vaig disfrutar més que quan anava amb moto”

Isidre Esteve va explicar el seu nou projecte per al Dakar 2018 ahir a la Paeria.

Isidre Esteve va explicar el seu nou projecte per al Dakar 2018 ahir a la Paeria.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Isidre Esteve, que va tornar aquest any al Dakar gràcies a un coixí intel·ligent adaptat al seu vehicle, va confirmar ahir, durant una recepció a la Paeria, que competirà en l’edició de l’any que ve del raid sud-americà, però que després de l’experiència positiva aspira a “ser més competitiu”.

“Estem treballant en un projecte per al 2018 que passa per millorar el cotxe i l’estructura per fer un millor resultat. Tenim previst fer dos proves de la Copa del Món i la Baixa Espanya-Aragó, que és la carrera més important a nivell espanyol i això ens ha de portar al Dakar amb la millor preparació possible. Ens agradaria que en dos o tres mesos el projecte ja quedés tancat amb la marca i els patrocinadors. Tots hem quedat molt contents de l’experiència al Dakar d’aquest any i tenim ganes de millorar el 2018”, va explicar el pilot d’Oliana.

Esteve va admetre que acabar la carrera aquest any va ser especial i fins i tot li va deixar una millor sensació que abans de patir la discapacitat. “Quan vaig arribar aquest any a la meta de Buenos Aires (va acabar el 35 en la general i quart en la seua categoria), la satisfacció va ser enorme i sí que va ser més gran la sensació que quan anava amb moto, perquè les coses han canviat. Per això ara penso a ser més competitiu. El que vaig aconseguir en motos vull fer-ho ara en cotxes. La meua discapacitat no m’impedeix anar ràpid fins on puc córrer. Vull anar al Dakar i ser competitiu encara sabent que hi ha un grup reduït de pilots que aspiren a la victòria i jo, ara per ara, no estic en aquest grup. En el futur, qui sap.”

L’alcalde, Àngel Ros, amb el president de la Diputació, Joan Reñé, i diversos regidors van rebre Esteve, que Ros va posar com a exemple “com a esportista i com a persona.”

Esteve va agrair el suport que sempre ha tingut de les institucions locals i, en aquest sentit, és un dels ambaixadors de Lleida amb el patrocini de la Paeria a la campanya Lleida Sport & Emotion. “Jo no oblido que en el seu moment vaig poder anar al Dakar gràcies a aquesta ciutat el 1998. I això continua. Tinc na discapacitat, però vaig a la mateixa cursa i afronto les mateixes dificultats que els altres. Això és el que m’agrada.”

Sobre el coixí intel·ligent, del qual ha estat el conillet d’Índies, va anunciar que aviat sortirà a la venda. “Que surti al mercat i tancar el cercle és fantàstic”, va concloure.

tracking