SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

“Si hi ha un equip capaç de remuntar és el Barça”

Luis Suárez assegura que el miracle és “difícil però no impossible”

El trident que formen Messi, Suárez i Neymar serà clau per aspirar a la remuntada.

El trident que formen Messi, Suárez i Neymar serà clau per aspirar a la remuntada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Suárez està cridat a ser un dels protagonistes demà en l’anhelada remuntada amb la qual somia el Barça davant el París Saint-Germain per estar als quarts de final de la Champions. Encara sabent que és complicat, el davanter uruguaià confia en les capacitats dels seus companys per fer història. En les eliminatòries de la competició europea, cap equip no ha aconseguit remuntar un 4-0 en contra. Tanmateix, Suárez creu que si algun club ho pot aconseguir és el blaugrana. “Encara cal jugar el partit de tornada. Farem tot el possible per donar una altra imatge i que la gent vegi quin és el veritable Barça. Serà difícil capgirar la situació, però no impossible i si hi ha un equip que és capaç de remuntar un 4-0, aquest equip és el Barça. Tenim la qualitat i el caràcter per sortir d’aquesta situació”, va afirmar el charrúa en una entrevista concedida a France Football que apareixerà publicada avui.

A l’entrevista, Suárez explica que no vol sentir-se l’estrella de l’equip, sinó un jugador de perfil baix i confessa la seua timidesa, mentre parla del treball del trident: “Leo, Ney i jo som els primers defenses, a través de la nostra pressió. Som allà per intentar recuperar la pilota i per tallar els atacs del rival, per protegir la nostra defensa. Correm amb aquesta idea al cap”, va dir.

Sobre la possibilitat de guanyar algun dia la Pilota d’Or, admet que “tots els jugadors somiem guanyar-la, però en el dia d’avui hi ha un jugador que mereix guanyar-la cada any, que és Messi. I després n’hi ha un altre que aspira a fer-ho, que és Neymar,” va indicar.

nàpols

Maurizio Sarri, tècnic del Nàpols, sap com n’és de difícil el desafiament que tenen al davant, encara que l’estadi San Paolo serà una olla en ebullició que intentarà ser el jugador número 12 per intentar aixecar avui (20.45, TV3/A3) l’eliminatòria davant del Reial Madrid (3-1). Sarri, conscient d’això, va voler traslladar la pressió al conjunt blanc, favorit per accedir a quarts. “La pressió és tota per al Reial Madrid. Són campions del món i estan obligats a guanyar. Tanmateix, nosaltres tenim l’afició més potent del món”, va manifestar. “El partit és gairebé impossible perquè fa 46 partits seguits que marquen, però podem fer-los passar una nit molt difícil. Pot ser que arribem a tocar-los els collons”, va assegurar.

El seu homònim blanc, Zinedine Zidane, va advertir de la dificultat que té San Paolo, on va recordar que “mai és fàcil guanyar” des de la seua etapa de jugador, i va destacar que “és un estadi calent però també una motivació per a nosaltres. És un partit de futbol, res més. Estem motivats i serà difícil per als dos equips, no només per a un”, va manifestar.

D’altra banda, l’Arsenal provarà de buscar avui el miracle que necessita per aixecar a l’Emirates Stadium el dur 5-1 endossat a l’anada pel Bayern a Munic.

El trident que formen Messi, Suárez i Neymar serà clau per aspirar a la remuntada.

El trident que formen Messi, Suárez i Neymar serà clau per aspirar a la remuntada.

tracking