SEGRE

DEPORTES

Luis Enrique: “És la victòria de la fe”

Luis Enrique dedica el triomf a tots els culers, encara que “especialment als que ens han donat suport després del 4-0” || “És una nit difícilment explicable”

Un Luis Enrique eufòric corre a abraçar Sergi Roberto, que amb el seu gol va culminar la proesa europea del Barça.

Un Luis Enrique eufòric corre a abraçar Sergi Roberto, que amb el seu gol va culminar la proesa europea del Barça.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique no va dubtar a qualificar de “pel·lícula de terror” la classificació per a quarts de final. “És una nit difícilment explicable. Ha estat espectacular, amb un Camp Nou com poques vegades he vist” i va destacar “l’actitud dels jugadors, que sempre és espectacular, però hem jugat assumint molts riscos. Ha estat la victòria de la fe”.

Va admetre que “hem marcat dos gols que no sabem com, perquè estàvem accelerats en atac. Sabíem que si fèiem el tercer tindrien més problemes. L’hem marcat, però ells han fet el seu. Però ha aparegut la fe dels jugadors, del públic, que ha empès en els deu últims minuts. No se n’ha anat ningú, i el que se n’ha anat, ho sento per ells, s’ho han perdut”.

Valorant el sisè gol, va dir: “Aquest esport és de guillats. Cap nen que hagi estat aquí ho oblidarà en la seua vida. Amb el 3-1 l’equip ha continuat creient. He pensat que Sergi Roberto sortís a la banda, però l’he posat a dalt, perquè té arribada, malgrat que va perdre el gol en juvenils –va fer broma–. I cony, ha marcat ell. Això és indescriptible.”

Va dedicar la victòria als aficionats que fins a l’últim moment han cregut en l’equip i va recordar que “després de París ens han donat per tot arreu, sobretot a un (referint-se a ell). Per això ho dedico a tots els culers que han tingut fe. Ho dedico a tots els culers, però sobretot als que de veritat ens han donat suport després del 4-0”, va insistir el tècnic.

Sobre què va sentir al final va dir: “Ha estat un chorrón i un torrent de sentiments, però no sóc d’emocionar-me. L’he gaudit com el qui més. És el partit en què he vist una comunió més gran entre l’equip i la grada. La plantilla ha demostrat un afany desmesurat per guanyar. Hem atropellat el PSG que no ha pogut combinar en cap moment. Ha estat un just premi”, va valorar, i va afegint que “no sé si ens quedarà energia, però sí, és un reforç brutal. Sempre he dit que aquest equip surt a guanyar-ho tot, però de vegades hi ha equips que et superen”, va recordar.

Unai Emery, per la seua part, va sortir plorant del camp i va lamentar haver cedit “massa terreny” al Barça. “A la primera part no hem estat bé, a la segona millor, però hem deixat escapar una gran oportunitat de créixer.”

tracking