MOTOCICLISME PRETEMPORADA

Àlex Màrquez bat el rècord del circuit de Jerez en Moto2

El lleidatà, amb febre, no va completar la sessió

Àlex Màrquez, ahir al Circuit de Jerez.

Àlex Màrquez (Kalex), en Moto2, va aconseguir ahir el millor temps dels tres dies d’entrenaments oficials de pilots dels Mundials de Motociclisme, desenvolupats des de dimecres al Circuit de Jerez, i va batre el rècord en aquesta categoria en el traçat andalús.

El campió del món lleidatà es va imposar en dos de les tres mànegues disputades de Moto2 i va registrar la millor marca realitzada mai per una moto d’aquesta categoria al Circuit de Jerez, a l’aturar el crono en 1 minut, 41 segons i 989 mil·lèsimes.

“Em trobava malament i tot i així he fet la millor volta de la meua vida a Jerez”, va explicar el lleidatà

Amb aquest temps, el de Cervera va superar l’aconseguit pel britànic Sam Lowes el passat Gran Premi d’Espanya 2016, que li va atorgar la primera posició a la graella de sortida amb 1:42.408 i era fins al moment la millor volta marcada per una Moto2 al circuit de Jerez.

Per a més mèrit, Àlex va sortir a la pista suportant una temperatura de febre de 39 graus, que el va obligar a acabar la jornada abans de temps i a no participar a la tercera i darrera mànega de la sessió d’entrenaments.

Segon va ser el seu company d’equip Franco Morbidelli (Kalex), amb 1:42.103, que va seguir en tercera posició el portuguès Miguel Oliveira (KTM), amb 1:42.333.El quart millor temps el va marcar el suís Dominique Aegerter (Suter), amb 1:42.336, i el cinquè Jorge Navarro (Kalex), amb 1:42.376.

“Estic content amb el que hem aconseguit durant els últims tres dies aquí a Jerez, malgrat no poder disputar l’última sessió perquè em trobava malament”, va explicar Àlex. “Tot i així, he fet la millor volta de la meua vida a Jerez. Ara he de recuperar-me per a Qatar.”

Dovizioso, el més ràpid a l’inici de l’últim test de MotoGP a Qatar L’italià Andre Dovizioso (Ducati) va firmar ahir el millor temps a la primera jornada de l’últim test de pretemporada del Campionat del Món de MotoGP, que tindrà lloc fins demà al circuit de Losail, a Qatar. Aquest mateix circuit serà el que obrirà el Mundial el proper dia 26. Marc Màrquez (Repsol Honda Team), va continuar provant coses amb la seua nova moto i va acabar la jornada al lloc dotzè.