SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

La UEFA expedienta el Barça

Per la invasió de camp que hi va haver al final del partit davant del PSG i estudiarà el dia 23 si el sanciona || Barcelona i Madrid jugaran el primer clàssic de la temporada que ve als Estats Units

La Copa del Rei ha passat per Lleida en la seua ‘gira’ estatal.

La Copa del Rei ha passat per Lleida en la seua ‘gira’ estatal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UEFA ha obert un expedient disciplinari al FC Barcelona, per la invasió de camp que hi va haver al final del partit davant del PSG i que podria comportar una sanció econòmica. Seguint les directrius del codi disciplinari de la UEFA, l’ens europeu podria sancionar el FC Barcelona per haver infringit l’article 16 (2) d’aquest per “invasió d’aficionats al camp”.

Aquest cas serà tractat pel Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA el dia 23. Després del gol de Sergi Roberto, que va col·locar el 6-1 al marcador i va culminar la remuntada, alguns dels aficionats barcelonistes van saltar al camp per celebrar el pas als quarts de final, corrent per la gespa i fins i tot arribant a la zona de celebració del gol per part dels jugadors.

D’altra banda el Barcelona i el Reial Madrid disputaran el proper 29 de juliol, a Miami, el primer clàssic de la història als Estats Units amb un espectacle propi de la Super Bowl, segons van informar ahir els organitzadors del matx. El partit, que formarà part del torneig estiuenc International Champions Cup (ICC), es disputarà al Hard Rock Stadium, on habitualment juga l’equip de futbol americà Miami Dolphins (19.30 hora local, 01.30 hora espanyola del 30 de juliol). Serà el segon partit que enfrontarà Reial Madrid i Barcelona fora d’Espanya, després que es veiessin les cares el 1982 a l’estadi Farid Richá, de la ciutat veneçolana de Barquisimeto. Llavors va guanyar el Madrid 1-0.

En un altre ordre de coses, Ivan Rakitic va firmar ahir la renovació amb el Barcelona, just el dia que complia 29 anys, per la qual cosa va assegurar que “estar al millor club del món és el millor regal possible”. Queden pendents ara les renovacions de Messi, Iniesta i Ter Stegen.

tracking