SEGRE

DEPORTES

Kilian Jornet es penja la plata a la Pierra Menta

Formant duo amb el francès Alexis Sévennec || La mítica prova de quatre dies als Alps gals la van guanyar els italians Lenzi i Eydallin

Kilian Jornet, seguit del francès Alexis Sévennec, ahir durant la prova de la Pierra Menta.

Kilian Jornet, seguit del francès Alexis Sévennec, ahir durant la prova de la Pierra Menta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El duo format pel lleidatà Kilian Jornet i el francès Alexis Sévennec es van penjar ahir la medalla de plata a la Pierra Menta, la mítica prova per etapes que s’ha disputat els darrers quatre dies als Alps francesos.

Jornet i Sévennec van acabar al darrere dels italians Damiano Lenzi i Matteo Eydallin, que es van imposar en cadascuna de les quatre jornades, i per la seua banda els també transalpins Michele Boscacci i Nadir Maguet van completar el podi.

“Estic molt satisfet pel resultat perquè abans de la sortida no sabia si correria. Havia de participar-hi amb Mathéo Jacquemod i a l’últim moment va dir que no podia. Al final ho he fet al costat d’Alex Sévennec i estem molt contents”, apuntava l’esportista de Montellà i Martinet (Cerdanya).

La Pierra Menta és una de les proves referents de l’esquí de muntanya. Més de 210 equips van encarar els quatre dies de competició que sumen la barbaritat de gairebé 10.000 metres de desnivell positiu. Amb sortida i arribada al poble d’Arêches-Beaufort, la prova explora durant quatre jornades els cims més importants de la regió. Es tracta d’una de les cites preferides de Jornet, que s’ha emportat la prova en quatre ocasions (2008, 2010, 2011 i 2016).

D’altra banda, en la categoria femenina van guanyar la sueca Emelie Forsberg i la francesa Laetitia Roux.

tracking