SEGRE

HANDBOL ELECCIONS

Jaume Fort, nou president de la Federació Catalana

Txema del Rosal és el delegat a Lleida

Zubieta, president de l’Handbol Pardinyes, votant ahir a Lleida.

Zubieta, president de l’Handbol Pardinyes, votant ahir a Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jaume Fort és el nou president de la Federació Catalana d’Handbol, després de superar ahir per nou vots l’altre candidat, Josep Puigrodon. Fort, exjugador del Granollers i del Ciudad Real, entre altres equips, i olímpic a Atlanta’96 amb Espanya, amb què va guanyar la medalla de bronze, va aconseguir 52 vots, mentre que Puigrodon, vicepresident a l’anterior junta, en va obtenir 43, sense que hi hagués cap vot en blanc. Fort substitueix en el càrrec Tomàs Moral, que ha dirigit la Catalana durant els últims dotze anys i va renunciar a la reelecció.

A Lleida Fort va obtenir tres vots per part dels clubs lleidatans per dos del seu rival, d’un cens de set clubs. Després de la victòria de Jaume Fort, el nou delegat de la Federació Catalana a Lleida és Txema del Rosal.

Després de conèixer-se els resultats, Del Rosal va agrair el suport a la candidatura de Fort, que es presentava amb el lema Handbol som tots i va felicitar l’anterior responsable de la Calana a Lleida, Enric Escolà, “per tot l’esforç personal que hi ha posat tots aquests anys”, mentre que el va convidar a “continuar participant amb tot el que cregui i vulgui” i va posar la delegació “al servei de tots”.

tracking