SEGRE

DEPORTES

La Cursa de la Boira aposta per la naturalesa

Gran part del recorregut és sobre terra i un tram discorre per la Mitjana || Esperen arribar al mig miler de participants

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició de la Cursa de la Boira, que aquest any s’ha retardat al 26 de març, torna a apostar per un recorregut amb menys asfalt i més naturalesa. La prova, que s’emmarca dins dels actes del Saló de l’Esport i Turisme Actiu de Muntanya de Lleida, tindrà un recorregut de 10,6 quilòmetres, dels quals el 85 per cent discorrerà sobre terra, ja sigui per camins, la canalització del Segre i per la Mitjana, on l’organització, que va a càrrec de GoGoGo Runners Club, ha marcat un circuit que passa especialment pels miradors d’ocells. “És una carrera de naturalesa dins de la ciutat”, va apuntar Estefi Climent, membre del club organitzador.

Com ja és habitual, la prova es podrà fer corrent o caminant, modalitat aquesta última que cada vegada va guanyant més adeptes. De fet, els que facin la marxa, que sortiran deu minuts més tard, doblen en nombre els atletes, cosa que es repeteix des de la primera edició. El club espera arribar al mig miler de participants –actualment en té gairebé la meitat–, encara que és conscient que la proliferació de proves pot fer baixar la inscripció.

La prova es va presentar ahir a la regidoria de Cultura.

La prova es va presentar ahir a la regidoria de Cultura.

tracking