SEGRE

ESPORT ADAPTAT

Pol Puiggener, un campió molt especial

Pol Puiggener, de l’Escola Alba de Tàrrega, ha estat l’únic representant lleidatà en els Mundials d’Hivern Special Olympics || Va ser medalla de plata en esquí de fons

Pol Puiggener, amb la medalla de plata aconseguida als Mundials d’Hivern Special Olympics.

Pol Puiggener, amb la medalla de plata aconseguida als Mundials d’Hivern Special Olympics.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Pol Puiggener Marsà, un esquiador de fons de catorze anys nascut a Santa Coloma de Queralt (Tarragona) però pertanyent a l’Escola Alba de Tàrrega, ha estat el representant lleidatà a la delegació espanyola que ha participat en els Jocs Mundials d’Hivern Special Olympics, que han tingut lloc a Àustria entre els dies 14 i 25 i on han demostrat ell i els gairebé 3.000 esportistes de més de cent nacionalitats que estan fets d’una altra pasta. Uns campions molt especials, com és el mateix Pol, que a banda de l’esquí de fons, practica i competeix en natació, primer ho va fer al CN Cervera i ara al Club Alba de Tàrrega.

Pol Puiggener, que s’entrena habitualment amb el CENA (Club d’Esquí Nòrdic de l’Arp) amb seu a Tuixent amb les entrenadores Laia Aubert i Pituisa de Mas, ha obtingut uns grans resultats al Mundial, encara que ja fos tot un èxit el fet d’haver-se classificat. Dijous, a la prova de 2,5 quilòmetres estil patinador, es va proclamar subcampió. I podia haver estat campió en cinc quilòmetres patinador, però increïblement va ser desqualificat per fer un temps deu minuts inferior en la cursa al que va marcar en la classificatòria. Així ho diu la normativa. En relleus, amb tres companys més, van ser cinquens.

Pol, que ja està a casa, mai oblidarà l’emotiva festa de clausura de dissabte al Merkur Arena de Graz.

tracking