SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ A

Apel·lació desestima el recurs pel Saguntí

El Lleida insisteix que el club va cometre un error i recorrerà ara al TAD

El lleidatà Jordi Valero, de 15 anys, en un dels entrenaments.

El lleidatà Jordi Valero, de 15 anys, en un dels entrenaments.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè d’Apel·lació tampoc li ha donat la raó al Lleida en la reclamació dels tres punts del partit davant de l’At. Saguntí (18 de febrer) per alineació indeguda de Keita Karamokoba i, com ja va fer en el seu dia el Jutge de Competició, ha desestimat el recurs. El Lleida insisteix que l’assisteix la raó, per la qual cosa ahir mateix va anunciar la intenció de recórrer ara davant de la instància següent, el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD). “No hi estem d’acord i anirem fins a les últimes conseqüències”, va explicar el director esportiu, Jordi Esteve.

Esteve entén que Apel·lació reconeix que “tenim raó, però que ells no van actuar de mala fe. Fa dos anys, pel mateix motiu, vam perdre un partit del Juvenil i tampoc vam tenir mala fe. Anirem fins al final”, va insistir.

Té 15 anys, és fill de l’exfutbolista Sergi Valero, i va fitxar a l’estiu pel cadet del Nàstic

Segons Apel·lació, “la pretensió del club recurrent ha de ser desestimada de ple” i argumenta que el jugador del Saguntí “va obtenir l’autorització el 6 de setembre del 2012”. El curiós és que afegeix que “sense perjudici que no resulta certa l’afirmació del club recurrent en el sentit que l’esmentat jugador no havia obtingut la corresponent autorització, no hi ha dubte que a l’estar en possessió de llicència federativa l’emparava un document vàlid [...] i li permetia alinear-se sense cap objecció, tret d’acreditació d’haver-se obtingut l’esmentat document mitjançant engany o frau, la qual cosa en el present cas no s’esdevé”. Tenen un termini de quinze dies per recórrer.

Un cadet lleidatà s’entrena amb el Nàstic de SegonaDel cadet del Lleida a entrenar-se amb la primera plantilla del Nàstic, de Segona A. Aquest és el salt que ha fet en pocs mesos el porter de 15 anys Jordi Valero, d’Arbeca, que l’estiu passat va fitxar pel cadet del Nàstic, que ja li ha ofert la renovació. Jordi és fill de Sergi Valero, també d’Arbeca i un dels integrants del mític Mollerussa que als anys vuitanta va portar l’equip de la capital del Pla d’Urgell a la Segona divisió A.

tracking