BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes compleix contra l’Igualada i encara aspira al ‘play-off’

Mendiburu penetra còmodament cap a la cistella rival.

Mendiburu penetra còmodament cap a la cistella rival.AMADO FORROLLA

El Club Bàsquet Pardinyes va fer un pas més cap al seu objectiu de jugar el play-off d’ascens a la LEB Plata, després de vèncer ahir al Barris Nord l’Igualada per 79-72, un triomf que el manté a la segona posició, a només un del líder, situació que li donaria dret a jugar la promoció al final de la fase regular si ara acabés la competició. El marcador final no va reflectir la superioritat lleidatana durant tot el partit. El Pardinyes, que recuperava el seu base titular, Pau López, va començar devastador, amb un 12-0 com a resposta a la cistella inicial dels barcelonins, l’única vegada que va anar davant.

A partir de llavors, l’equip de Gerard Encuentra, amb una gran defensa i un atac precís, va anar incrementant la renda i, tret d’una petita davallada en el segon quart, va aconseguir una renda màxima de 18 punts a pocs minuts per al final, que ja va sentenciar el duel. La relaxació lleidatana va permetre al quadre igualadí maquillar el marcador.