SEGRE

Futbol

Un jugador lleidatà destapa el presumpte engany del 12-0 de l'Eldenc contra el Barça B

Cheikh Saad, que va debutar el 2010 a l'exttinta UE Lleida, acusa quatre dels seus companys a l'equip alacantí

El leridano Cheikh Saad, en 2010 en el Campd 'Esports s con la camiseta de la UE Lleida.

El lleidatà Cheikh Saad, el 2010 al Camp d'Esports amb la samarreta de la UE Lleida.Lleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jugador lleidatà de l'Eldenc Cheikh Saad ha acusat quatre dels seus companys de manipular el partit que dissabte passat va disputar l’equip alacantí contra el Barça B, amb victòria per als blaugrana per 12-0. En declaracions al programa 'El Món a Rac 1', Cheikh Saad ha assegurat que sap qui són els responsables del suposat engany, encara que ha rebutjat donar els seus noms. “Quan em deixin dir els noms els diré", ha assegurat el jugador. "El que no faré és anar de camp en camp deixant-me la pell i que la gent es rigui de mi i a sobre que guanyin diners”, ha afegit. "Era a la banqueta i vaig veure coses estranyes. La primera és que jo i un altre, que anàvem a ser titulars, no ho vam ser. Mitja hora abans de començar érem titulars i a última hora ens van dir que no”, va revelar.

Cheikh Saad va debutar el 2010 a l’extinta UE Lleida amb 19 anys i un any després va marxar al San Roque de Lepe després de la desaparició de l’entitat ilerdense.

Per la seua part, la gestora de l’Eldenc ha denunciat aquest dilluns la situació davant de la policia. Aquest diumenge, la Junta Gestora de l’Eldenc ja es va posar en contacte amb la Lliga de Futbol Professional perquè investigui si hi va haver alguna acció relacionada amb les apostes en el 12-0 de Barcelona, segons va informar aquest diumenge Tiempo de Juego de la Cadena COPE.

El club alacantí, que milita al Grup III de Segunda B, ha recorregut a l’organisme que presideix Javier Tebas, que és qui s’ha compromès a lluitar contra els enganys per apostes, i no a la RFEF, que és de qui depèn de la competició.

àudioS amb les declaraciOnS de Cheik Saad

Escolta la intervenció sencera de Cheik Saad a partir del minut 16:50

Cheikh Saad, amb la samarreta de la Unió Esportiva Lleida el 2010.

Un jugador de l'extinta UE Lleida destapa el presumpte engany del 12-0 de l'EldenseAmado Forrolla

tracking