SEGRE

DEPORTES

El Cadí la Seu aposta per la continuïtat del projecte

El club espera renovar ben aviat l’acord d’esponsorització amb l’empresa làctia || Homenatge a l’ajuntament després de la temporada

El Cadí la Seu va regalar al consistori una foto de l’equip.

El Cadí la Seu va regalar al consistori una foto de l’equip.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una representació del Cadí la Seu de la Lliga Femenina, encapçalada pel president del Sedis Bàsquet, Pere Porta, i amb la pivot Georgina Bahí en nom de les jugadores, va agrair aquest dilluns a l’ajuntament urgellenc la col·laboració tant econòmica com de l’àrea d’esports municipal al llarg de la temporada que va finalitzar dissabte passat quedant-se a les portes del play-off.

Porta va fer una valoració esportiva “excel·lent” i va destacar “el gran compromís” de tot l’equip. Per la seua banda, l’alcalde, Albert Batalla, va destacar que des del punt de vista pressupostari “sou l’equip més modest” i en aquest sentit va afegir que “teniu la millor relació pressupost-competitivitat. Podeu anar amb el cap ben alt perquè ens heu representat de la millor manera”, va afirmar.

Finalment, Batalla va agrair que hi hagi “un projecte d’elit d’aquestes dimensions en un municipi petit com el nostre”. A l’acte van assistir també els portaveus dels principals grups de l’oposició. La mateixa delegació va visitar ahir també la cooperativa Cadí, principal espònsor, per agrair el recolzament econòmic que han rebut durant la temporada.

El president del club va explicar que “en els propers deu dies” es coneixerà si el projecte de col·laboració amb Cadí continua la temporada que ve. “La intenció és donar continuïtat al projecte d’aquest any”, va concloure Porta.

tracking