SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Reunió per desbloquejar l’impagament a RoyalVerd

La Paeria reitera que és responsable el club

Imatge de l'aspecte del Camp d'Esports en un partit de temporades passades

Imatge de l'aspecte del Camp d'Esports en un partit de temporades passadesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Responsables de la firma RoyalVerd mantindran ben aviat una reunió amb la Paeria i el Lleida Esportiu, amb l’objectiu de desbloquejar la situació d’impagament que impedeix que l’empresa cobri els 600.000 euros del cost de la renovació de la gespa del Camp d’Esports. La cita encara no té data.

Des de la Paeria, per la seua part, s’insisteix a responsabilitzar el club de la situació. En resposta a la pregunta que va fer el Grup Municipal de CiU, per conèixer quines són les dificultats administratives que impedeixen que es faci el pagament, la regidora Montse Parra va assenyalar que per poder “fer l’addenda del conveni format amb el Lleida Esportiu, és necessària una documentació que ha de facilitar el Lleida Esportiu. Sense la documentació de l’operació financera entre el club i una entitat bancària no es pot fer aquesta addenda”.

La resposta no ha deixat satisfet Convergència i Unió, tal com explicava ahir el regidor Paco Cerdà. “El que ens preguntem ara és què volen dir amb això, que mai pagaran el deute de la gespa?”. La Paeria ha de pagar, però l’acord amb una entitat bancària l’ha de firmar el club.

tracking