SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE L?ARGENTINA

Màrquez: “Estem com l'any passat, anem a remolc”

“Hem d’arriscar una mica més per estar al nivell de la resta”, assegura

Marc, durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi que arranca avui a Termas de Río Hondo.

Marc, durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi que arranca avui a Termas de Río Hondo.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El rendiment de la seua Honda va capitalitzar aquest dijous bona part de la intervenció de Marc Màrquez en la roda de premsa prèvia a l’inici del Gran Premi de l’Argentina de MotoGP. Si bé va reconèixer que “hi ha bastant marge de millora i aniran arribant cosetes”, va reconèixer que “de moment estem com l’any passat, una miqueta a remolc, ja que cal arriscar una mica més que els altres, com per exemple a Qatar. Si hagués arriscat amb el pneumàtic dur, potser hauria sortit bé, però quan hi ha la paraula risc el significat és que també pots caure”, va puntualitzar.

El lleidatà, quart a Qatar, va ressaltar que “no és un resultat molt dolent, hauria pogut ser bastant pitjor, però l’Argentina és un circuit que, a priori, se m’hauria de donar una miqueta millor per aconseguir un millor resultat, ja veurem com va el cap de setmana, la previsió meteorològica i com està la pista, i a partir d’aquí, intentar treure el cent per cent. Amb aquesta moto es poden guanyar carreres i es pot guanyar aquí i es podria guanyar a Qatar, potser, però s’han de quadrar molts les coses i treure el cent per cent”.

Pel que fa al canvi de pneumàtic en l’últim moment a Qatar, Màrquez va aclarir: “Encara que molta gent ho considera un error, crec que va ser la decisió encertada ja que si haguéssim posat el dur i hagués caigut, què hauria passat llavors. El tou va ser l’elecció més segura, el que passa és que per estar al nivell de la resta hem d’arriscar una mica més.” L’eliminació del conegut com a carnet per punts per als pilots va ser un altre dels assumptes que va tractar el pilot de Repsol Honda, que va dir que ho veia bé ja que “al final les sancions s’han d’aplicar per cada acció”.

“És cert que és molt difícil –és com el futbol, un penal es xiula o no es xiula, va dir–, però sí que amb la tecnologia que hi ha avui dia, amb les càmeres i tot plegat, al final jo crec que és molt més fàcil decidir i que les sancions siguin les mateixes per a tothom”, va ressaltar.

tracking