SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

RoyalVerd, sense cobrar

El Lleida segueix sense poder subscriure un crèdit bancari per als 600.000 euros de les obres || La Paeria espera aquest tràmit per cobrir-lo en 10 anys

La gespa del Camp d’Esports quan les obres estaven a la recta final.

La gespa del Camp d’Esports quan les obres estaven a la recta final.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ha passat una mica més d’un mes després que l’empresa RoyalVerd denunciés públicament la situació d’impagament dels 600.000 euros del cost de les obres de renovació de la gespa i del sistema de drenatge del Camp d’Esports, acabades al setembre, i l’esmentada firma d’enginyeria de jardineria encara no ha cobrat l’estipulat, a banda de continuar amb els treballs de manteniment de l’herba sense haver vist encara ni un sol euro.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, com ha anat repetint fins a la sacietat les últimes setmanes, va tornar a lamentar ahir que el Lleida Esportiu no hagi trobat encara una entitat bancària que li faciliti el crèdit, que després cobrirà la Paeria durant deu anys com han aconseguit la resta de clubs de la ciutat quan es va col·locar gespa artificial als seus camps.

El president del club, Albert Esteve, reitera que estan aportant tota la documentació requerida

“El que encalla el pagament d’aquestes obres no ho puc dir jo”, va dir ahir Ros, “perquè no he de posar-me en el paper de la banca, però les relacions estan molt clares. L’ajuntament garanteix durant deu anys la presa d’aquest crèdit, però el que ha de fer aquest crèdit és el club”. Ros va tornar a deixar clar que la pilota segueix estant a la teulada del club per poder desbloquejar aquesta situació incòmoda que suposa un greu contratemps econòmic per a RoyalVerd per la quantia econòmica i per la tardança. A més, l’impagament afecta també altres empreses que van ser subcontractades. El president del club, Albert Esteve, va reiterar ahir a aquest diari que el club continua treballant per resoldre la situació, i va destacar que tant RoyalVerd com la Paeria estan al corrent de totes les gestions. “Tota la documentació que ens demanen l’estem donant”, va assegurar Esteve. Malgrat tot, tal com va publicar aquest diari dimecres passat, la regidora Montse Parra va explicar que “per poder fer l’addenda del conveni firmat amb el Lleida, és necessària una documentació que ens ha de facilitar el club. Sense la documentació de l’operació financera entre el club i una entitat bancària no es pot fer aquesta addenda”.

tracking