SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Crèdit per pagar les obres del Camp d'Esports

De CaixaBank al Lleida i vinculat a RoyalVerd, i la Paeria abonarà els 600.000 €

Una vista del Camp d’Esports al setembre quan es va acabar de col·locar la nova gespa.

Una vista del Camp d’Esports al setembre quan es va acabar de col·locar la nova gespa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja hi ha diners per a les obres del Camp d’Esports. El Lleida Esportiu firmarà ben aviat un crèdit vinculat a l’empresa de jardineria RoyalVerd per pagar els 600.000 euros del cost de les obres de renovació de la gespa i del sistema de drenatge de l’estadi amb l’aval de la Paeria. L’ajuntament el pagarà en nou anys i no en els deu com estava previst inicialment, i ho farà en quotes trimestrals.

Aquesta és l’oferta que ha presentat CaixaBank i que totes les parts han acceptat i ara només falta redactar l’acord, fer la Paeria l’addenda del conveni amb el Lleida, i firmar. L’alcalde, Àngel Ros, es va mostrar satisfet per haver desencallat un problema que s’allargava en el temps, després d’haver-se acabat les obres al setembre, i va assenyalar que “per fi s’ha arribat a una solució i vull agrair a CaixaBank la proposta. La novetat és que el crèdit el fa el Lleida Esportiu, però vinculat a RoyalVerd, que és una gran empresa i ha fet un treball molt ben fet, i evidentment existeix una garantia a través del conveni municipal que atendrà aquests pagaments”.

“La imatge dels últims partits no és la que hem de donar. Tots hem d’aportar més”

La Paeria portarà l’acord al pròxim ple o a la junta de govern i quan es formalitzi es posarà en coneixement de la corporació municipal.

Dijous passat l’alcalde Àngel Ros reconeixia la seua preocupació al no haver-se assolit un acord amb una entitat bancària. Per part del Lleida, el president Albert Esteve va reiterar que estaven fent totes les gestions possibles per tal de trobar una solució.

Siviero anuncia canvis “per rentar la imatge” El tècnic del Lleida Gustavo Siviero va reconèixer ahir que continuava enfadat per la forma en què es va perdre a Cornellà i va anunciar “canvis” a l’equip demà davant del Gavà per “rentar la imatge”.

tracking