SEGRE

DEPORTES_LUNES

Pensant ja en la Juve

El Barça va tornar ahir a entrenar-se després del revés de Màlaga || El club va anunciar que tota la plantilla, excepte l’operat Rafinha, viatjarà avui a Torí

La plantilla blaugrana es va exercitar ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La plantilla blaugrana es va exercitar ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va tornar ahir als entrenaments després de la dolorosa derrota soferta dissabte al camp del Màlaga, on va perdre l’oportunitat de posar-se líder i dependre d’ell per aconseguir la Lliga a falta de set jornades. La plantilla blaugrana es va exercitar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb l’objectiu de girar full del viscut a La Rosaleda i començar a pensar únicament en l’importantíssim duel de demà al camp de la Juventus de Torí, en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Luis Enrique va dirigir una suau sessió de recuperació en la qual els titulars van fer poc treball de camp, mentre que els suplents es van entrenar amb una mica més d’intensitat. A banda dels disponibles del primer equip, Carles Aleñà i Carbonell, del Barça B, també van ser presents en l’entrenament, una cosa que ja comença a ser habitual.

Per al duel davant de la Juve, tota la plantilla, a excepció del lesionat Rafinha Alcántara, que divendres passat va ser sotmès a una artroscòpia al genoll lesionat, pujarà avui a l’avió (9.45 hores) per desplaçar-se a Torí. En l’expedició també estaran, a més dels disponibles, els joves del filial Carles Aleñà i Àlex Carbonell, així com el sancionat Sergio Busquets i els dos jugadors que encara no tenen l’alta mèdica, Arda Turan i Aleix Vidal.

D’altra banda, Samuel Umtiti, una de les grans sensacions de la temporada, va ser el convidat ahir al programa de la televisió francesa Téléfoot, en el qual va analitzar aspectes de l’actualitat blaugrana i va començar admetent que no “m’esperava jugar tant aquest primer any al Barça”.

A Umtiti ja se’l compara amb tot un mite, Carles Puyol. “M’afalaga molt que em comparin amb ell. És un exemple per a mi”, va admetre, abans d’afegir que “em sento bé en aquest equip. És un plaer jugar aquí”. També paraules d’elogi per a la MSN, els seus companys Messi, Luis Suárez i Neymar. “Jugar amb ells és una de les millors maneres per progressar diàriament. Són tres bons col·legues. Amb ells pots riure, parlar...”, va concloure.

tracking