SEGONA CATALANA GRUP V

Victòria de prestigi per al Torrefarrera

Un jugador del Solsona mira de mantenir el control de la pilota davant la presència de diversos rivals.MAGDALENA ALTISENT

El Torrefarrera va aconseguir un valuós triomf davant un potent Solsona. Els de Jesús Alcalde es van avançar a la primera jugada del partit quan Barbosa va rematar de cap a la xarxa el servei d’un córner establint el 0-1. Amb el lluminós a favor el Torrefarrera va dominar el joc. Al minut 30 un penal per fer caure Lozano va ser transformat per ell mateix en el 2-0 que va donar tranquil·litat als locals i va confirmar el seu domini. Al 60 una falta a favor del Solsona va ser rematada per Rodríguez (2-1). El domini local es va ressentir i la incertesa del resultat va animar els últims minuts del matx, encara que ja no hi va haver ocasions de gol.