SEGRE

ATLETISME

Lleida dobla els seus jutges

Set aspirants del Lleida UA i dels Xafatolls han aprovat l’examen de categoria territorial || La demarcació tenia una vintena d’àrbitres, però només 9 d’actius

A la imatge, els set aspirants lleidatans que es van presentar a l’examen de jutge.

A la imatge, els set aspirants lleidatans que es van presentar a l’examen de jutge.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu de jutges d’atletisme ha augmentat a la demarcació de Lleida amb set nous efectius, que van aprovar fa uns dies l’examen d’accés a la categoria territorial, una catalogació que els permet participar en proves d’àmbit local i català. Roger Cervelló, Àngel Cogul, Núria Esteve, Simeó Fuentes i Adrià Urrea, del Lleida Unió Atlètica, i Arnau Monné i Toni Solé, de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, se sumen a la vintena de jutges que estan censats a Lleida, si bé només nou es mantenen actius al llarg de la temporada.

Al curs, organitzat per la Federació Catalana d’Atletisme amb la col·laboració del Lleida UA, es van presentar 33 aspirants de tot Catalunya, dels quals van aprovar 25 –set eren de Lleida–, van suspendre 6 i 2 no s’hi van presentar.

“Comptar ara amb set nous jutges és molt important, perquè gairebé podem gestionar les proves locals i autonòmiques amb els nostres propis recursos, sense haver de recórrer a àrbitres de fora”, va indicar Sebas Vidal, jutge i president del Lleida UA.

De cara a la Lliga espanyola, que es disputarà el proper 29 d’abril a la modernitzada pista de les Basses, en la qual participaran més de 300 atletes, el club lleidatà, com a organitzador, haurà de destinar prop de 3.000 euros a pagar la trentena de jutges nacionals que hi intervindran.

tracking