SEGRE

TIR AMB ARC COMPETICIONS

El lleidatà Pifarré, classificat per a la Copa del Món de tir amb arc

Es disputarà del 6 a l’11 de juny a Turquia, després d’acabar tercer en el selectiu

Miquel Àngel Pifarré, durant el selectiu estatal del cap de setmana a Madrid.

Miquel Àngel Pifarré, durant el selectiu estatal del cap de setmana a Madrid.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arquer lleidatà Miquel Àngel Pifarré ha aconseguit el bitllet per participar en una de les proves de la Copa del Món de tir amb arc que tindrà lloc a Antalya (Turquia), entre els dies 6 i 11 de juny. Pifarré va aconseguir una de les quatre places que donaven accés a la competició després d’acabar tercer a l’acabament dels tres selectius estatals que es van disputar, l’últim dels quals el passat cap de setmana a Madrid.

Al costat del lleidatà es van classificar per a la prova turca el burgalès Pablo Acha, que va finalitzar primer; el gallec Miguel Alvariño, que va ser segon, i l’alacantí Sergio del Olmo, quart en el rànquing final.

Aquest era un dels primers objectius de la temporada de Pifarré, que aspira a culminar l’any classificant-se per al Mundial de Mèxic que es disputarà a l’octubre. L’arquer lleidatà té també per objectiu classificar-se per a una altra Copa del Món, també al juny, als Estats Units, però les tres places que inicialment havia posat en joc la Federació Espanyola es van quedar al final en una, de manera que només anirà a aquesta competició el primer classificat en el còmput global dels selectius, que és Pablo Acha. “De moment, estic molt satisfet per com està anant la temporada. Falta polir moltes coses, però és lògic, i també estic intentant millorar en l’aspecte mental”, va explicar Miquel Àngel, que treballa amb el mental coach Ignacio Gómez-Sancha, que és deixeble de Bob Rotella, que treballa amb un dels millors golfistes dels últims vint anys (Rory McIlroy i guanyador de 82 majors). El moment de forma de l’arquer del Club Tir amb Arc Pardinyes, encara que amb alguna lògica vicissitud, és molt bo, com ho demostra la victòria que va aconseguir a començaments d’aquest mes en el Gran Premi de Saragossa, un dels cinc grans premis d’Espanya que es disputaran aquest any, així com el primer, ja que va aconseguir en el primer selectiu estatal. Entre els mesos de juny i juliol, hi haurà tres proves més del selectiu estatal i aquestes serviran per obtenir la classificació per a la Copa del Món de Berlín (quatre places) i, sobretot, per al Mundial de Mèxic, al qual accediran els tres millors arquers.

tracking