SEGRE

TENIS COMPETICIÓ

Padró i Romero triomfen

El barceloní i la valenciana, guanyadors del Trofeu Albert Costa || No van donar opció en les finals a Daniel Mérida i Naroa Aranzábal

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Padró i Esther Romero es van proclamar aquest dimecres campions de la 17a edició del Trofeu Albert Costa i 28è Torneig de Setmana Santa, que s’ha disputat a les instal·lacions del CT Urgell amb la participació de 48 de les millors raquetes sub-13 a nivell estatal.

El barceloní Padró, que no partia com a cap de sèrie malgrat la seua condició de campió de Catalunya de la categoria, es va imposar en la final del quadre masculí (6-3 i 6-2) al madrileny Daniel Mérida, que tampoc estava entre els favorits, però que en segona ronda va derrotar el número u, Tomás Quesada. Àlex va dominar la final masculina des del principi, demostrant el sòlid tenis que li ha permès endur-se la victòria a Lleida sense cedir cap set.

Per la seua part, la jugadora valenciana Esther Romero, cap de sèrie número u del torneig i subcampiona estatal de la categoria, va superar a la final la guipuscoana Naroa Aranzábal, una de les revelacions del quadre femení, en dos sets (6-3 i 6-1). Esther va demostrar a la final la superioritat davant d’una rival que en semifinals havia sigut capaç d’imposar-se a la segona favorita del torneig, Irene Artigas.

Els guanyadors i finalistes del Trofeu Albert Costa d’aquesta edició.

Els guanyadors i finalistes del Trofeu Albert Costa d’aquesta edició.

tracking