SEGRE

PIRAGÜISME SEGRE CUP

Una Segre Cup de molt nivell

El circuit va arrancar ahir a Ponts amb gairebé 200 palistes, més d’un 20% estrangers que van copar un terç dels podis || La delegació lleidatana va aconseguir sis medalles, tres d’or en júniors

Laia Sorribes no va fallar i va guanyar la categoria júnior.

Laia Sorribes no va fallar i va guanyar la categoria júnior.ANTONI SORRIBES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Segre Cup, prova inclosa en el calendari internacional, va arrancar ahir a Ponts amb la participació de més de 200 palistes, més d’un 20% dels quals eren estrangers que van copar fins a un terç dels podis del certamen, que avui conclou amb la segona cita a la Seu. La representació lleidatana va pujar en sis ocasions als llocs d’honor, la majoria en les categories de promoció. La vigent subcampiona del món júnior, Laia Sorribes, del club amfitrió, el Nàutic Mig Segre, es va emportar la victòria en K1 davant de la francesa Romane Prigent i la urgellenca Mónica Doria, del Cadí. En C1 júnior, també hi va haver victòria lleidatana, en aquest cas de Miquel Travé, del club de la Seu, que va superar un altre francès, Theo Roisin, i David Sala, del Mig Segre.

També va assaborir la victòria Pau Etxaniz, del Cadí, que es va imposar en K1 júnior al gal Vincent Delahaye i al portuguès Alexandre Magalhaes, mentre que Travé, que doblava participació, va ser quart.

L’últim podi amb sabor lleidatà el va firmar Annebel van der Knijff, integrant de l’equip estatal i que va ser l’única a aconseguir medalla en la categoria sènior, en aquest cas en C1. El triomf va ser per a la francesa Lucie Prioux, mentre que Núria Vilarrubla, la gran favorita, es va haver de conformar amb la sisena posició al cometre diverses penalitzacions.

En la resta de categories, totes sèniors, hi va haver repartiment de victòries. En K1 dames, va triomfar Maialen Chourraut, flamant medalla d’or olímpic a Rio.

La basca establerta a la Seu va superar la seua companya de l’Atlètic Sant Sebastià, Irati Goikoetxea, i la francesa Camille Prigent, amb la urgellenca Marta Martínez quarta.

En nois, triomf per a l’irundarra Joan Crespo, al davant dels gals Quentin Burgi i

Mathieu

Desnos, mentre que en C1 homes el domini va ser estranger. El nord-americà Casey Eichfeld va guanyar davant de dos gals, Kilian Foulon i

Jonathan

Marc.

Laia Sorribes no va fallar i va guanyar la categoria júnior.

Laia Sorribes no va fallar i va guanyar la categoria júnior.ANTONI SORRIBES

tracking