A 'semis' amb escàndol arbitral

La falta que li va costar l’expulsió a Arturo Vidal no va existir, va perdonar una roja a Casemiro i Cristiano va fer el 2-2 en fora de joc || El Bayern, en inferioritat, es va veure superat a la pròrroga

Cristiano Ronaldo celebra el segon gol de l’equip madridista que no havia d’haver pujat al marcador per fora de joc del lusità.EFE

Les decisions arbitrals van acabar resolent la classificació del Reial Madrid per a les semifinals de la Lliga de Campions, després de guanyar el Bayern de Munic per 4-2 i a la pròrroga. Cristiano Ronaldo, com en l’anada, va tornar a ser decisiu. Primer va contenir el 0-1 anotat per Lewandowski de penal amb un rematada de cap i en el període addicional va evitar que la confrontació arribés als penals quan va firmar un doblet, tot i que el decisiu 2-2 el va anotar en clara posició de fora de joc.

El Bayern, valent i llançat per buscar la remuntada, va tenir a la seua mercè els de Zinedine Zidane durant gairebé tot el partit gaudint de clares ocasions, fins que Arturo Vidal va ser expulsat de forma totalment injusta quan faltaven set minuts per al final del temps reglamentari. I és que en l’acció en la qual el xilè va veure la segona groga toca clarament la pilota. Abans d’aquesta jugada, a més, el col·legiat li va perdonar l’expulsió a Casemiro després d’una duríssima entrada a Robben. En inferioritat, els alemanys no van poder contenir en la pròrroga l’empenta del Madrid, que ja va jugar a plaer.

D’altra banda, la Policia Nacional va carregar contra un sector dels aficionats del Bayern de Munic, ubicats al fons nord de l’estadi Santiago Bernabéu, durant el descans del partit. L’afició blanca va aplaudir Xabi Alonso i Carlo Ancelotti en el retorn de tots dos al coliseu blanc.