L'Atlètic, a semifinals per tercera vegada en les últimes 4 temporades

Un gol de Saúl aplana la classificació atlètica

Els jugadors blanc-i-vermells festegen el gol de Saúl Ñíguez, que va acabar sent decisiu.EFE

Un gol de Saúl Ñiguez, de cap a centrada de Filipe Luis al minut 26, va permetre a l’Atlètic, finalment, empatar davant del Leicester al King Power Stadium (1-1) i el va impulsar a semifinals, una altra vegada entre els quatre millors, una ronda que assoleix per tercera vegada en les darreres quatre temporades.

El gol de Saúl va ser suficient per als blanc-i-vermells per despertar el Leicester City del seu somni europeu i per reservar el bitllet per a la penúltima ronda de la millor competició de clubs.

El gol de Vardy al quart d’hora de la represa va posar pressió a l’Atlètic, que va saber defensar-se

El conjunt entrenat per Diego Simeone, que arribava amb la renda de l’1-0 de l’anada aconseguida fa set dies al Vicente Calderón, no es va deixar sorprendre pels valents Foxes i va deixar l’eliminatòria pràcticament encarrilada a la meitat de la primera part gràcies al gol de Saúl. Un gol de Vardy al cap de poc d’iniciar-se el segon temps (m.60) va posar lleugerament la por al cos a un Atlètic que no va trobar resposta a les escomeses dels Foxes, que s’acomiaden de la Champions en la seua primera participació a quarts de final i amb el cap ben alt.

Els blanc-i-vermells van repel·lir totes les aproximacions per esgarrapar un empat que els fica a les semifinals, entre els quatre millors d’Europa.