SEGRE

DEPORTES

“És una nit trista”

Luis Enrique admet la decepció al caure eliminats, però veu el clàssic com la millor motivació possible || “Ho hem intentat fins a l’últim segon”

Piqué, capbaix, mentre diversos jugadors de la Juventus celebren la classificació.

Piqué, capbaix, mentre diversos jugadors de la Juventus celebren la classificació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique va admetre la decepció per l’eliminació però va dir que la imminència del clàssic a Madrid és la millor motivació possible per a l’equip. “El que preteníem és el que s’ha vist. Generar ocasions, aproximar-nos i pressionar el rival, però quan provoques tanta intensitat és difícil tenir la lucidesa i serenitat necessàries. Hem xutat 13 o 14 vegades a porta, però cap entre els tres pals. No era fàcil el que demanava als meus jugadors però ho hem intentat fins a l’últim segon, que això sí que era innegociable”, va explicar el tècnic, que va confessar que “és una nit trista, però el comportament de l’afició és l’homenatge que es mereix aquest equip, que no es rendeix mai”.

Va assenyalar que haver marcat un gol hauria obert un altre partit. “La Juve sap defensar-se, però un gol sens dubte ens hauria donat molta vida i el partit hauria entrat en una altra dinàmica.” Va lamentar de nou la primera part a Torí, de la qual va dir que “la recordaré pels segles dels segles. En aquella primera part no vam tenir un bon nivell i ho hem pagat. Però ara cal aixecar-se i competir i segur que ho farem”.

“La primera part de Torí la recordaré pels segles dels segles. No vam arribar al nivell i ha passat factura”

Sobre el partit de diumenge al Bernabéu va dir que “aixecar-se d’una derrota com aquesta és difícil, però tenim el millor estímul per a un culer i per a un jugador del Barcelona. No hi ha millor lloc per anar ara que el Bernabéu. És difícil aixecar-se ara, però és molt fàcil motivar l’equip”.

Qüestionat sobre si l’equip mereixia quedar eliminat dos anys seguits a quarts, va dir que “és igual si ho mereixes o no, hi ha quatre equips i no hi som nosaltres. Hem estat el millor equip de la fase de grups, vam salvar com vam poder els vuitens, però la primera part de Torí ens ha passat factura i estem eliminats. La Juve ha merescut la classificació”.

Sobre el fet que Dani Alves va saludar la banqueta amb el partit començat va dir que “és Dani Alves, és brasiler i tenen una altra forma de veure la vida i el futbol que m’encanta. Ha estat fins i tot graciós”.

tracking