SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“El públic ens ha ajudat a creure fins al final”

Borja Comenge va agrair el suport del Barris Nord || Sutina pateix una lesió al turmell

La plantilla de l’Actel Força Lleida celebra amb l’afició la victòria d’ahir davant l’Ourense, amb sabor amarg al quedar-se fora dels ‘play-offs’.

La plantilla de l’Actel Força Lleida celebra amb l’afició la victòria d’ahir davant l’Ourense, amb sabor amarg al quedar-se fora dels ‘play-offs’.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Borja Comenge, tècnic de l’Actel Lleida, va reconèixer que el d’ahir va ser un partit amb dos cares. “A l’inici del primer i tercer quart han estat dominadors gràcies a Guerra i Flis. En canvi, el final del tercer i tot l’últim ha estat nostre. Fins i tot hem tingut l’oportunitat de parlar entre nosaltres de la possibilitat de remuntar els 16 punts de l’average. Tanmateix, al final, la qualitat individual, en forma de dos triples de Kapelan, ha estat decisiva.”

L’entrenador lleidatà va afegir que “després de saber que no s’ha aconseguit l’objectiu no se m’acut millor manera d’acabar la temporada al Barris Nord. El públic ha estat fantàstic, com sempre, i cal agrair-li el suport que ens ha donat en tot moment. Ells han estat els que ens han empès a creure fins al final”.

Sobre l’últim quart, Comenge va assenyalar que “hem apostat per Nevels com a base, per conferir més verticalitat a les jugades i crear cert desconcert en la seua defensa. A més, Sevillano ha començat a trobar-se còmode al costat de Martí, i hem descol·locat tot un Ourense, un equipàs. Guanyar de 12 aquest rival és un senyal que hem trobat la nostra millor versió una altra vegada i que hem disfrutat, especialment durant els últims minuts”.

Comenge va afegir que “hi ha hagut un moment en el qual hem cregut en ferm que podíem aconseguir-ho. És una pena, però tot i així no ens n’anem amb mal sabor de boca”.

D’altra banda, Sutina pateix una lesió al turmell dret i tot fa indicar que es perdrà l’últim partit de la fase regular a Logronyo, segons va apuntar el tècnic després del partit. L’escorta va ser traslladat a un centre hospitalari.

tracking